Kvalitet, sikkerhed, *CSR, 6 gode argumenter og generel materialebeskrivelse:

 

Worlds-Best er det eneste kondommærke, der er blevet uafhængigt certificeret og har en dansk CE godkendelse for kondomer, efter Rådets Direktiv 93/42/EEC om medicinsk udstyr. Denne godkendelse blev første gang udsted i 1998, og er løbende blevet fornyet, sidst i oktober 2012, hvor der også er tilføjet et Bilag V: Kvalitetssikring af produktionen i henhold til EU direktiv 93/42/EEC vedrørende medicinsk udstyr, som er implementeret i den danske lovgivning ifølge:

Ministeriet for sundhed og forebyggelses bekendtgørelse nr. 1263 af 15. december 2008, der er baseret på den harmoniserende standard DS/EN ISO 13485:2012 + AC:2012. 

 

Desuden er Worlds-Best kondomer godkendt af det amerikanske FDA, samt

flere andre steder i verden, hvorfor vi roligt kan fastslå, at der ikke er noget godkendelskrav, som vores kondomers kvalitet ikke kan opfylde.

 

Alle Worlds-Best kondomer har en holdbarhedstid på op til næsten 5 år.

*CSR principper for Worlds-Best Gummivarefabrik A/S:

 

På Worlds-Best Gummivarefabrik A/S er vi klar over, at vores sociale, miljømæssige og etiske optræden har en afgørende indflydelse på vores omdømme, som en seriøs dansk virksomhed, der producerer kondomer. Dette indebærer god etisk adfærd, og et ansvar for de ansattes sundhed og velfærd, samt hensyntagen til miljøet og et samfundsmæssigt engagement.  


Vores princip og målsætning har altid været, at skabe verdens bedste kondommærke, og derfor anvender vi heller ikke produkter eller tilsætningsstoffer, der ikke kan gøre kondomerne mere sikre, hvorfor vi aldrig har haft farvede kondomer eller kondomer tilsat smagsstoffer i vores program.

 

Med et Worlds-Best kondom får du et kondom, der er meget blødt, smidigt, let at tage på, et kondom der diskret opfylder det, det skal, næsten uden at du mærker det.

 

Ligeledes ved vi, at vores kunder, leverandører og andre vi arbejder sammen med, værdsætter vores ærlige og effektive kommunikation, og de ved, at når man har en aftale med os, så bliver den overholdt.

 

6 gode argumenter for at vælge Worlds-Best kondomer:

1.  

En nøje afbalancering af pudring og creme, så kondomet ikke sejler i olie, der slet ikke kan opsummeres af kondomet, og som kun bevirker, at brugeren har betydeligt sværere ved at tage kondomet på, da al den creme gør det glat som en ål, og samtidig griser det omgivelserne helt unødvendigt til, så en aftørring er nødvendig, inden selve akten kan begynde. Mange kondommærker har alt for meget creme påført, ikke for forbrugernes skyld, men for at kunne holde i hele den deklarerede periode. Denne overdreven brug af creme, tror vi, er en af hovedgrundene til, at nogle fravælger at anvende kondom, da et sådant kondom er ret uhåndterligt og ulækkert.       

2.

En produktudviklet gummiblanding hvor en utiltalende gummilugt ikke skal forsøges camoufleret med et syntetisk smagsstof, der samtidig kan være tvivlsomt for kondomets holdbarhed.

3.  

Kondomer af den allerhøjeste kvalitet, der ikke kun opfylder CE kravenes minimumsregler. Worlds-Best kondomer har den højeste certificering, der kan gives for kondomer.

4.

En løbende produktudvikling der nøje følger trend og forbrugerønsker, da det er bedre at have de kondomer i sortimentet, der sælger, i stedet for at prøve at sælge dem, man har købt. 

5.

Alle pakker er mærket med: Tydelig udløbs­dato (max. 5 år), EAN 13 stregkode med nummer, størrelsen på kondomet mærket med teksterne: SMALL, MEDIUM, LARGE, X-LARGE og XX-LARGE", da ingen har et forhold til eller kan forstå de mål EU kræver angivet, men de er der naturligvis også sammen med de øvrige lovpligtige tekster.

6.

Et produktion udført af kvalificerede medarbejdere.

Materiale:

 

Farve:          

 

Pudring:

 

 

Creme:

 

 

 

Størelser:

 

Certificering:

 

          

Naturgummi.

 

Ingen.

 

Maize starch med en renhed, der er i overensstemmelse med

kravene i den europæiske farmakopé.

 

Polydimethylsilikone - flydende, med en renhed, der er i

overensstemmelse med kravene i den europæiske farmakopé.

(Kun de kondomer der er cremebehandlet)

 

SMALL, MEDIUM, LARGE, X-LARGE og XX-LARGE

 

Annex I, III og V Certificeret

ISO EN 4074:2002/AC:2008

FDA 510 (K)