Det er ikke alle, der er lige ærlige...

Det har vi også en løsning på.  

 

I mange forretninger hænger kondomerne ved kassen, og en af grundene til at de gør det er, at blive svindet ikke for stort.

 

For mange forbrugere og forretninger ville det være bedre, hvis kondomerne befandt sig naturligt sammen med det øvrige sortiment af personlig pleje i forretningen, og det kan nu lade sig gøre uden svind, hvis forretningen har et alarmsystem installeret, og varen er kildemærket med en sensor.

 

Alle WORLDS-BEST kondomer kan mod en meget lille merpris leveres kildemærket med skjulte Sensormatic sensorer, som kunden ikke kan se, men den vil sætte systemet i alarm, hvis en kunde forsøger at fjerne pakken uden at få den registreret ved kassen. 

 

Allerede i 1999 blev Worlds-Best Gummivarefabrik A/S certificeret til at kildemærke alle deres kondompakker med skjult sensor. Og i dag har vi også den logistik, der skal til, for at skelne de forretninger der har systemet, fra dem der ikke har det. 

 

Læs mere om Source Tagging nederst på denne side!

2 pakker Kontakt Cream-Special

 

Den ene med sensor

 - den anden uden..

 

- ingen kan se forskel….         

 

Kildemærkning (Source Tagging) er et koncept, hvor producenten/leverandøren i produktionsleddet påsætter en alarmetiket på produktet før levering til detaillisten.

 

Detaillister har i mange år sikret deres butikker med varesikringssystemer for at mindske tyveri og svind. Mange forretninger mærker selv deres varer, hvilket er tidskrævende, samtidigt med at man ikke altid opnår det optimale resultat ved denne form for mærkning.

 

Der er derfor flere fordele ved at kildemærke allerede i produktionsleddet:

 

· Hurtigere og enklere mærkning sparer tid for personalet i butikkerne.

 

· Bedre muligheder for at gemme alarm labelen og derved reducere risikoen for at en butikstyv fjerner alarmen/labelen fra produktet.

 

· Bedre mærkning giver mulighed for åbent display af varer og deraf øget salg.

 

· Varerne er ”hyldeklare” ved levering.

 

Worlds-Best Gummivarefabrik A/S var den første producent i Danmark, der blev certificeret til at kildemærke deres produkter med Sensormatic sensorer.