Worlds-Best Gummivarefabrik A/S er et dansk selskab etableret i 1956. I 1978 flyttede vi fra vores daværende adresse i Aarhus midtby, ud til en helt nybygget fabrik i Viby J - en sydlig forstad til Aarhus.

 

Selskabet producerer og udvikler her til stadighed et tidssvarende program i kondomer og tilhørende produkter, og har eksport til flere lande i verden, der også sætter pris på vores høje kvalitet, unikke design og lommevenlige pakninger.

 

I vores produktion er vi hele tiden åbne over for alle de muligheder, profilering med kondomer kan give, og har allerede løst et utal af opgaver med reklamekondomer og private label, m.v.

 

Vores forsendelses- og leveringssystem, lever op til de nyeste krav inden for leveringshastighed og præcision - efter princippet ”just in time”, og alle emballager følger nøje de retningslinjerne, der er beskrevet i DagSam. Alle vores produkter er oprettet i DADAS og er vist på AC Nielsens Spaceman , alt samme for at give vores meget varierede kundekreds den mest optimale service til de lavest mulige omkostninger.

 

På denne side viser vi nogle billeder fra fabrikken i Viby.